Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

Aanbiedingen

Op verzoek van veel van onze klanten zijn we erin geslaagd om zelf mout in te kopen. We zijn begonnen met een beperkt assortiment van 6 soorten Mout. Pilsmout, Tarwemout, Pale Ale, Municher, Cara Chrystal (120 EBC) en Roast Chocolat van 900EBC. Dit is afkomstig van Holland Malt en/of Dingemans

De insteek is om samen met onze klanten het assortiment de komende tijd verder uit te breiden en ook Hopbloemen en Verschillende soorten gist te gaan verkopen.

De mout wordt verkocht in zakken van 25kg maar voor de kleinere afnemers kunnen ze zelf de gewenste hoeveelheid uit een bak scheppen. Door een goede deal kunnen we de mout ook heel scherp aanbiedne aan onze klanten. Zo kost een zak Pilsmout op dit moment € 20.- voor 25kg en is er een kiloprijs van €1,50.

Als je vragen of tips hebt om ons assortiment verder uit te breiden, laat het ons weten per mail of vraag het één van onze medewerkers.

Supreme Science Selective

Door onze intensieve samenwerking met Caviaopvang Hillegom, is nu ook bij ons verkrijgbaar:
Supreme Science Selective voor Konijn, Junior en Cavia. Verkrijgbaar in 1,5kg maar grotere verpakkingen zijn mogelijk op bestelling.

Voer/aas voor de Hengelsport

Vanaf heden zijn er weer manden, casters, mestpieren, springwormen en dauwpieren verkrijgbaar bij Engel en ook nog eens in prijs verlaagd!!
De maden zijn van topkwaliteit, worden wekelijks vers aangeleverd en krijgen een extra wasbeurt.

Verder is het assortiment voor de hengelsport uitgebreid. Zo zijn er nieuwe pellets toegevoegd en is ok het assortiment uitgebreid met geroosterd hennep, Soyameel, Polenta en vismeel (72%).

Diverse lokvoeders zijn verkrijgbaar in 1kg, 2kg en 5kg zakken.

Ons assortiment voor de karpervisserij breidt ook gestaag uit. Zo verkopen we ook onderlijnen, boillies in zakken van 5kg (vanaf € 20,-) in diverse smaken en Vloeibare Melasse.

De wortelen zijn er weer!!!

Door de extreem warme oktobermaand heeft het even geduurd maar inmiddels zijn ze weer volop verkrijgbaar. De wortelen zijn dit jaar van een uitmuntende kwaliteit maar voor dezelfde zachte prijs als het vorig jaar.

Visvoer voor de vijver / Koikarpers

Assortiment visvoer voor de vijvers en grote aquaria is aanzienlijk uitgebreid.

Fishlix (sticks en korrels) zowel colour&multivit als Digest+

Fishlix Sturgeon en Koi Spirulina (large en medium)

Diverse afmetingen (500gr tot 10kg)

vijvervoer 027

We hebben de sponsoring van de volliere van de Westerkim verlengd. Samen met vogelvereniging de Meervogels uit Nieuw Vennep kunnen de bewoners gratis genieten van hun vogels.

Thuisbezorgen

Geen zin om zware zakken voer te sjouwen?
En u woont in regio Haarlemmermeer of Bollenstreek?
Bel uw bestelling door en wij leveren het met plezier bij u thuis!

Bel ons:

0252-529228