Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

Knaagdieren

Voor uw knaagdier het beste voer, van diverse merken, bieden wij uw verschillende samenstellingen; gemengd konijnenvoer, konijnenkorrels, caviavoer, hamstervoer en frettenvoer.

Wij ondersteunen al vele jaren de Caviaopvang in Hillegom. Onlangs hebben we besloten onze samenwerking verder te intensiveren. Zo krijgen mensen die een koppel konijnen of cavia’s kopen en eenmalige kortingsbon voor Engel Diervoeders van 10%.

De caviaopvang maakt al jaren zelf gebruik van het voer Science Selective. Dit is nu ook verkrijgbaar in de smaken Konijn, Junior en Cavia. Standaard hebben we zakken van 1,5kg in ons assortiment. Grotere verpakkingen zijn verkrijgbaar op bestelling.

Voer voor uw knaagdier is in kleinverpakking tot 5 kg te verkrijgen, maar ook in balen van 20 à 25 kg.

Ruwvoer en bodembedekking horen bij de verzorging van uw knaagdier en hebben wij altijd voorradig in zowel kleine als grote verpakkingen. Wij verkopen Houtmot, Rapsodie (koolzaadstro), vlasstro, stro, kruidenhooi en weidehooi.

Accessoires

Naast voer voor uw knaagdier bieden wij u ook konijnhokken, konijnrennen, caviakooien, voerbakken, drinkflessen en knaagdiersnoepjes/sticks.
Neem een kijkje bij ons assortiment in de winkel.
Tevens zijn er hokken te bestellen in uw gewenste maat.

Onze merken

garvo logo
Tijssen, Subliem Science Selective, Versele, Teurlings, Arie Blok en Engel eigen merk.

Thuisbezorgen

Geen zin om zware zakken voer te sjouwen?
En u woont in regio Haarlemmermeer of Bollenstreek?
Bel uw bestelling door en wij leveren het met plezier bij u thuis!

Bel ons:

0252-529228