Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

Pluimvee

De pluimveemengelingen die wij u bieden zijn onder anderen scharrellegmeel, scharrellegkorrels, gemengd graan met of zonder zonnepitten en snoep- en vitaminemengelingen.

Bij gezinsuitbreiding in het kippenhok zijn er speciale kuikenmengelingen voor de beste opgroei.

Accessoires

Naast pluimvee voeders hebben wij diversen materialen en accessoires in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan kippengrit, kippenhokken, kippenringen, vitamines, anti-luis, drinkbakken en voerbakken.

Kippen aanschaffen

Wilt u starten met het houden van kippen of wilt u er een paar kippen bij? Wij verkopen ook bruine legkippen. Deze legkippen zijn tegen de leg aan, namelijk tussen de 18 tot 22 weken oud, en worden op de maandagen geleverd. U kunt de kippen tot zaterdag 9.00 uur bestellen. De kippen zijn dan de maandag erna in huis. Deze jonge hennen dienen in het begin met meel gevoerd te worden, ze zijn daarmee opgegroeid en het darmstelsel is daaraan gewend. Als u abrupt overgaat op korrels, dan heeft u grote kans, dat de hennen onherstelbare schade in de darmen oplopen, het kan zelfs leiden tot sterfte onder de hennen. Vraag in de winkel voor verdere informatie.

Onze merken

garvo logo
Kasper, Garvo en Engel eigen merk.

Thuisbezorgen

Kunt of wilt u geen zware zakken sjouwen en woont u in regio Haarlemmermeer of Bollenstreek?
Bel uw bestelling door of vul het daarvoor bestemde formulier op de website in en wij leveren het met plezier bij u thuis!

Bel ons:

0252-529228