Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

CaroCroc, een Oer Hollands product

CaroCroc beschikt over een zeer uitgebreid assortiment en heeft daarom voer voor elke hond. Engel Diervoeders is al jaren lang een trouw verkooppunt van CaroCroc, het wordt dan ook een beetje gezien als ons huismerk.
Waarom wij zo over Caro Croc te spreken zijn? Door het uitgebreide assortiment zit er voor elke hond het goede voer tussen; jonge honden, oude honden, honden met last van de spieren, darmen of maag, ga zo maar door. Daarbij is het voer van goede kwaliteit. Het zit niet vol met zout of vol goedkope ingrediënten, zoals bij goedkopere merken hondenvoer vaak het geval is. Maar ondanks dat is het voer toch altijd eerlijk geprijsd, waardoor u altijd waar heeft voor uw geld.

 

Puppy

 

 

Puppy Large

 

 

Low Energy

 

 

Original

 

 

Energy

 

 

High Energy

 

 

Senior

 

 

Senior Sensitive

 

 

Small Breed

 

 

Large Breed

 

 

Superior

 

 

Support

 

 

Grain Free

 

Puppy

De pup ontwikkelt zich volop vanaf de geboorte. In deze fase wordt alles in het lichaam ontwikkelt; spieren tot en met het gebit, dus een goede voeding is zeker van cruciaal belang. Door de perfecte verhouding van omega-3 en 6-vetzuren zorgt deze brok voor een gezonde huid- en vachtconditie. Zo is er in het voer van CaroCroc Puppy gist verwerkt, in combinatie met vitamine E waardoor de pup een goede weerstand krijgt.

Voedingsadvies:

 • Kleine rassen: Voeren t/m 4 maanden en daarna over stappen op CaroCroc Puppy Large.
 • Middel rassen: t/m 4 maanden voeren en daarna over stappen op CaroCroc Puppy Large.
 • Grote rassen: t/m 1 maand voeren en daarna over stappen op CaroCroc Puppy Large.Voedingsschema CaroCroc Puppy

Puppy Large

Met CaroCroc Puppy Large stimuleert u de hond een goede groei en een goede ontwikkeling. Dit voer bevat alle bouwstoffen met een goede verhouding, die de pup of jonge hond nodig zal hebben. De pups mogen natuurlijk niet te snel groeien omdat dit voor gewichtsproblemen kan zorgen. Daarnaast bevat Puppy Large een goede samenstelling van eiwitgehalte, energiegehalte en calciumgehalte voor een stabiele groei.

Voedingsadvies:

 • Kleine rassen: Voeren t/m 1 jaar en daarna over stappen op CaroCroc Low Energy.
 • Middel rassen: Voeren t/m 1 jaar en daarna over stappen op CaroCroc Original.
 • Grote rassen: Voeren t/m 15 maanden en daarna over stappen op CaroCroc Energy.Voedingsschema CaroCroc Puppy Large

Low Energy

Deze brok is speciaal gemaakt voor honden die relatief niet weinig inspanning leveren of een kleine ras zijn. Denk hierbij aan wandelen of spelen. Honden die neiging hebben naar overgewicht (ongeacht de grote van de ras) is het ook een geschikte brok.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.

Voedingsschema CaroCroc Low Energy


Original

Is de hond gezond, met een normale lichamelijke inspanning en goed op gewicht? Dan wordt CaroCroc Original zeker aangeraden! Het speciale van dit voer is dat het een optimale omega-3 en -6 verhouding heeft, dus dit zorgt namelijk voor de hond dat hij of zij soepel beweegt en een gezonde huid en vacht krijgt.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.Voedingsschema CaroCroc Original

Energy

Voor erg actieve honden is CaroCroc Energy erg geschikt voer. Door de juiste geselecteerde grondstoffen (granen, dierlijke eiwitten en vetten) blijft de hond echter in topconditie.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.Voedingsschema CaroCroc Energy

High Energy

CaroCroc Energy is speciaal ontwikkeld voor honden die extreme inspanningen doen. Denk dan aan bijvoorbeeld: sportwedstrijden of het jachtseizoen is begonnen. Als u dit voer aan de hond geeft voorkomt u dat de hond tekort komt aan eiwitten en vetten.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, vanaf middel ras tot en met grote ras. Mocht de intensieve prestaties klaar zijn schakel dan terug naar CaroCroc Energy, zodat de hond perfect in balans blijft.Voedingsschema CaroCroc High Energy

Senior

Hoe ouder de hond, hoe minder eiwit- en mineralenbehoefte ze zullen hebben. Vandaar dat de lijn Senior is gemaakt. In dit voer zitten er minder eiwitten en vetten in waardoor de hond in de juiste conditie blijft. Ook is het voer zo samengesteld dat het ze de nier- en lever ondersteunen.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 7 jaar oud, geschikt voor alle rassen.Voedingsschema CaroCroc Senior

Senior Sensitive

Naarmate de de hond ouder wordt, zal de voedingsbehoefte veranderen. Vandaar dat de lijn Senior Sensitive is gemaakt. Deze lijn is ook bedoeld om oudere honden met gevoelige huid, darmen of maag te helpen. Ook is er extra lam en vitamine E toegevoegd om de hond te ondersteunen van een goede weerstand.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 7 jaar oud, geschikt voor alle rassen.

Small Breed

CaroCroc Small Breed is speciaal ontwikkeld voor kleine rassen. Doordat de tanden van de kleine rassen dicht bij elkaar staan, is er een grotere risico aanwezig dat er tandsteen of tandplaque kan ontstaat. Of zelfs erger, tandvleesontsteking en een slechte adem. Om dit risico te voorkomen zijn er extra zink en natriumtripolyfosfaat toegevoegd.

Ook is extra L-carnitine en vitamine E toegevoegd. L-carnitine zorgt de vetafbraak te stimuleren. Vitamine E wordt gebruikt tegen celveroudering.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, kleine ras.Voedingsschema CaroCroc Small Breed

Large Breed

Voor grote rassen is CaroCroc Large Breed een goede keuze. Het grote probleem bij de grote rassen is, dat ze erg gevoelig zijn voor een maagkanteling. Met CaroCroc Large Breed wordt het risico op maagkanteling sterk vermindert. Door een geperfectioneerde energiegehalte, wordt er kleinere porties gegeten en wordt de spijsvertering minder overbelast. De brokken zijn met opzet groter gemaakt, doordat de voeropname wordt verkleint.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, alleen grote rassen.Voedingsschema CaroCroc Large Breed

Superior

Mocht de hond last hebben van: maag-darmproblemen, huid- en vachtproblemen of voedselovergevoeligheid, is CaroCroc Superior de perfecte oplossing. Het voer bevat gedehydreerd lam als dierlijke eiwitbron, rijst en maïs als koolhydraatbron én is tarwe(gluten)vrij, wat het voor honden met een voedselallergie dus het geschikte voer is.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.

Voedingsschema CaroCroc Superior


Support

Dit voer is bedoeld voor honden met lichte lichamelijke inspanning (wandelen of spelen). CaroCroc Support bevat alle benodigde bouwstoffen om de hond zo gezond mogelijk te houden, denk hierbij aan: instandhouding van spieren, sterk beendergestel, gezond gebit, goed functioneerde organen en een glanzende vacht. Doordat er lam aan dit voer is toegevoegd zorgt dit voor voorkoming van voedselallergieën en een mooie vacht.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.

Grain Free

Voor honden met voedselallergieën is Grain Free de perfecte oplossing. Doordat er extra zalmolie is aan toegevoegd zorgt dit voor een gezonde huid en vacht. Ook is er extra bietenpulp toegevoegd, dit draagt bij aan een goede darmgezondheid.

Voedingsadvies:

 • Voeren vanaf 1 jaar oud, geschikt voor alle rassen.Voedingsschema CaroCroc Grain Free

Loading