Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

Over Engel Diervoeders

Engel Diervoeders gelegen in Beinsdorp, aan de rand van de Bollenstreek en is er voor al het dagelijks onderhoud voor uw huisdieren.

Wij zijn ontstaan uit 1929 en begonnen als een doodgewone graanhandel. Er werd echter opgemerkt dat de omgeving sterk veranderde en zagen dat de wijken groter werden en er kwamen steeds meer huisdieren.

Engel BV heeft in 1990 een grote stap gezet door naast de graanhandel gestart met de verkoop aan particulieren. Deze opzet bleek een succes en is langzaam maar zeker uitgegroeid tot wat het nu is.

Een grote dierenwinkel waar in alle dagelijkse behoefte voor uw huisdier voorzien kan worden. Niet alleen pluimvee en vogels komen aan bod in het assortiment maar vooral honden, katten en paarden. Net als een uitgebreid assortiment aan voer voor duiven, vee en knaagdieren.

De ontwikkelingen gaan door, de 4e generatie Engel is toegetreden tot de BV. Er worden verschillende zaken aangepakt, zoals onder anderen de website, de uitstraling van de winkel, de indeling van de winkel en steeds uitgebreider assortiment voor hengelsport en terraria wordt aangeschaft.

Thuisbezorgen

Kunt of wilt u geen zware zakken sjouwen en woont u in regio Haarlemmermeer of Bollenstreek?
Bel uw bestelling door of vul het daarvoor bestemde formulier op de website in en wij leveren het met plezier bij u thuis!

Bel ons:

0252-529228

Contactgegevens:

Hillegommerdijk 290
2144 KN Beinsdorp
E: info@engel-diervoeders.nl
T: 0252 529228