Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 uur | Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur

Overig

 

Lente

Engel Diervoeders verkoopt niet alleen dierenvoer, maar ook onkruidverdelging voor de tuin en ongediertebestrijding. Ook voor verschillende soorten graszaad kunt u bij ons terecht. 

Zomer

Last van bijen, mieren of ander ongedierte wanneer u in de tuin zit? Hiervoor zijn diverse bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar. Vraag er naar in de winkel.

Herfst

Winter

’s Winters is er strooizout als gladheidsbestrijding en voldoende strooivoer en lekkers voor de buitenvogels. Wanneer de vorst invalt mogen de drinkbakken voor uw knaagdieren, duiven of vogels niet bevriezen. Kom naar de winkel voor een warmteplaat voor het vorst vrij houden van de drinkbakken. Van oktober tot april worden er netten van 10kg met winterwortelen verkocht voor gebruik voor de dieren of voor een lekkere hutspot.   Op verzoek van veel van onze klanten zijn we erin geslaagd om zelf mout in te kopen. We zijn begonnen met een beperkt assortiment van 6 soorten Mout. Pilsmout, Tarwemout, Pale Ale, Municher, Cara Chrystal (120 EBC) en Roast Chocolat van 900EBC. Dit is afkomstig van Holland Malt en/of Dingemans.

Thuisbezorgen

Kunt of wilt u geen zware zakken sjouwen en woont u in regio Haarlemmermeer of Bollenstreek?
Bel uw bestelling door of vul het daarvoor bestemde formulier op de website in en wij leveren het met plezier bij u thuis!

Bel ons:

0252-529228

Contactgegevens:

Hillegommerdijk 290
2144 KN Beinsdorp
E: info@engel-diervoeders.nl
T: 0252 529228